Ένας νέος χώρος εστίασης με αρκετά ντόπια προϊόντα στο τραπέζι όπως Ροδίτικα τυριά,σπαράγγια του νησιού, πάστα και τοπικά λαχανικά είναι έτοιμος να υποδεχτεί το κοινό της Ρόδου. Ακόμη στο Margherita Pizza Artigianale θα βρείτε σπάνιο φρέσκο βιολογικό ντοματάκι απευθείας από τη Σαντορίνη, καλαθάκι από τη Λήμνο, παστράμι από τη Δράμα και πανσέτα από τη Καρδίτσα.
Η Margherita Pizza Artigianale της Ν. Ερυθραίας που στα εστιατορικά Best of της χρονιάς που πέρασε, ήταν για δεύτερη φορά η καλύτερη πίτσα της Αθήνας πλέον αποκτά αδερφάκι και στο νησί των Ιπποτών.
Ο Χρήστος Σοκόλης σε συνεργασία με επιχειρηματίες του νησιού οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στο σμαραγδένιο νησί με τα «Via mare café» τον «Στάβλο» αλλά και την αντιπροσωπεία του γνωστού καφέ IPANEMA ξεκίνησαν αυτό το νέο εγχείρημα.
Ένα από τα hot spot αυτού του νέου χώρου ο ξυλόφουρνος και το θαυμάσιο ζυμάρι που είναι οι βάσεις για την ποιότητα.
Χθες το βράδυ το Margherita Pizza Artigianale που βρίσκεται επί της Αλεξάνδρου Διάκου 7 άνοιξε τις πύλες του για φίλους και γνωστούς υπό την μορφή της δοκιμής των γεύσεων. Η επίσημη πρεμιέρα για τον νέο χώρο αυτό εστίασης του νησιού αναμένεται την Τέταρτη 28 Ιουλίου. K.Τ. if media.gr
Info: Margherita Pizza - Αλεξάνδρου Διάκου 7, Ρόδος, τηλ. 2241036506